2297032397 Λεωφ. Αφαίας 218, Αγ. Μαρίνα, Αίγινα bogrisvasilis@gmail.com
hero image
 
 
 
 
Η περιοχή μας
Anesis Apartments - Αγία Μαρίνα Αίγινα

Το γραφικό κέντρο της Αγίας Μαρίνας απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το Anesis Apartments. Εκεί θα βρείτε μια ποικιλία από εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ και καταστήματα, προσφέροντας μια πλήρη γευστική και πολιτιστική εμπειρία. Για εκείνους που επιθυμούν να εξερευνήσουν περισσότερο την περιοχή, ο Ναός της Αφαίας βρίσκεται σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από το κατάλυμα. Αυτός ο αρχαιολογικός χώρος αποτελεί μια σημαντική ιστορική και πολιτιστική αξία του νησιού. Ο Ναός του Αγίου Νεκταρίου είναι μόλις 6,5 χλμ μακριά από το Anesis Apartments, προσφέροντας μια ευκαιρία για περισσότερη ανακάλυψη της ιστορίας και του πολιτισμού της περιοχής.

 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
     
 

Το Anesis Apartments βρίσκεται σε μια πανέμορφη τοποθεσία, μόλις 700μ από την αμμώδη παραλία της Αγίας Μαρίνας στην Αίγινα. Η παραλία αυτή είναι ένας ιδανικός προορισμός για να απολαύσετε τον ήλιο και τη θάλασσα, ενώ παράλληλα προσφέρει επιλογές για ψυχαγωγία και άθληση στο νερό.

 
     
 
 
 
 
 
     
  Κατά τη διαμονή σας στο Anesis Apartments, θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τις ομορφιές και τα αξιοθέατα της Αίγινας, αφήνοντας αξέχαστες εντυπώσεις που θα σας συνοδεύουν για πάντα.  
     
     
    2297032397